Jděte svou vlastní cestou, vytápějte propanem

Rekonstruujete nebo dokonce stavíte nový dům? Přemýšlíte v tuto chvíli o budoucnosti svého topného systému? Pak vás právě toto důležité rozhodnutí čeká. Vytápění propanem je výborná alternativa s mnoha benefity, která vám nezávislost zaručeně přinese a navíc můžete skutečně ušetřit.

Image

V životě se každý z nás ocitá na křižovatkách, na kterých se rozhoduje, kudy dál. Spousta lidí volí  jednodušší cestu, to znamená přidá se k ostatním, tak jak velí současný trend nebo móda. Jít svou vlastní cestou a nezařadit se mezi většinu, je prozíravější řešení. Zachovat si nezávislost se totiž vyplácí.

Rekonstruujete nebo dokonce stavíte nový dům?

Přemýšlíte v tuto chvíli o budoucnosti svého topného systému?

Pak vás právě toto důležité rozhodnutí čeká. Vytápění propanem je výborná alternativa s mnoha benefity, která vám nezávislost zaručeně přinese a navíc můžete skutečně ušetřit.Vytápění propanem není na trhu nic nového a v současné době prožívá určitou renesanci. Jedná se o zcela bezpečný a roky prověřený způsob vytápění, který jednak směle konkuruje elektřině, ale poslední dobou také preferovaným tepelným čerpadlům. V čem spočívá jeho výhoda? Především v nízkých pořizovacích nákladech, které jsou výrazně nižší než u tepelných čerpadel nebo u kotlů na černé uhlí. Elektřina je sice investičně levnější, ale provozními náklady zaostává. Zkapalněný propan je tedy výhodný nejen na instalaci, ale hlavně na provoz

Naopak ve srovnání se zemním plynem jsou sice provozní náklady   zkapalněným propanem mírně vyšší, ale v případě, že přípojka zemního plynu v lokalitě není, její zavedení by stálo mnohem více, pokud by vůbec bylo  uskutečnitelné. V konečném součtu několika let se plně projeví ekonomická výhodnost tohoto systému.

Vytápění propanem nabízí na českém trhu společnost TOMEGAS, která má v tomto ohledu více než 20leté zkušenosti. Zákazník má k dispozici širokou technickou podporu včetně poradenství. Na základě konkrétního zadání a reálných podmínek velmi rychle navrhne a vypracuje cenovou nabídku. V případě, že se rozhodnete, zajistí také potřebný servis včetně výhodných cen propanu a pravidelného plnění zásobníků. Pro potřeby rodinných domů se používají zásobníky na 2700 nebo 4850 litrů propanu. Záleží na topném výkonu. Máte samozřejmě na výběr, zda zásobník instalujete jako nadzemní nebo podzemní. Obojí je možné a bezpečné. U podzemního řešení zásobník nezmění charakter zahrady, ale náklady na instalaci jsou vyšší hlavně o výkopové práce.

Vytápění propanem je nejen velice efektivní a ekonomické, ale rovněž ekologické, což se změnou pohledu společnosti k životnímu prostředí nabývá na stále větším významu. S tímto systémem nejste na nikom závislí a poskytne vám zcela odpovídající komfort, zejména v kombinaci s podlahovým teplovodním vytápěním. A na závěr ještě jedno lákadlo.

V letních měsících poskytuje TOMEGAS ještě výhodnější ceny na doplnění zásobníku, než po zbytek roku, takže ušetříte dvakrát!

Image
Jsme 100% česká rodinná firma s více než 25 letou historií.